Black Sabbath: "Slapback" egy kiadatlan dal a Dio korszakból

A Black Sabbath néhai billentyűse és basszusgitárosa Geoff Nicholls gyűjteményéből igazi gyöngyszem került elő - egy kiadatlan dal "Slapback" címmel.

Nicholls mostohafia és a gyűjtemény kezelője, Gary Rees szerint a dal egy olyan kazettán volt, amely egy Heaven & Hell bemutatót is tartalmazott , de valójában nincs információ a dalról.

"Ez a legutolsó felvétel a Geoff Nicholls gyűjteményről és úgy gondolom a feliratból és a refrénből, hogy "Slapback" a dal címe. - mondta Rees. - "valószínűleg a Heaven & Hell-lel egy időben vették fel, de nem úgy hangzik, mint egy tipikus Black Sabbath szám. Lehet, hogy cover? Fogalmam sincs semmiről, nem voltam ott. Minden spekuláció. Egyébként remek dallam. Ronnie énekel és úgy tűnik a basszusgitáron is ő játszik, vagy a banda egyik birminghami barátja. "?"

Reméljük, hogy Rees végül teljes egészében kiadhatja ezt a kazettát, hogy a világ hallhassa!

2015, október 29

Nirvana - Polly

Polly korbácsot akar
Azt hiszem elkaphatnám őt hamar..
Azt hiszem egy kis vizet kíván
Kioltom a…

2015, augusztus

A fesztivált még kétszer rendezték meg Rio de Janeiróban, második alkalommal a híres Maracana stadion volt a koncertek helyszíne – 700 ezer látogatóval –, majd Barra da Tijuca…

2015, július 26

A legendás brit rockcsapatot 1970-ben alapította Brian May gitáros, Roger Taylor dobos és Freddie Mercury énekes, majd 1971 ben csatlakozott John Deacon basszeros. Igy alakult…

2015, augusztus

Június 1-jén Moszkvában lépett színpadra a legendás brit zenekar, ahol technikai problémák miatt nem tudták előadni legnagyobb slágerüket, a Paranoidot.
Ezenkívül…