Negyven év után újra színpadra állt a Color együttes

Négy évtizede nem hallhattuk élőben a Color zenéjét, de most újra együtt zenéltek az együttes tagjai. Sajnos, nem teljes létszámban, mert az alapító Bokor testvérek, Tibor, Gyula és Attila közül Tibor már nem lehetett jelen váratlan halála miatt. 

A három fivér, Bokor Gyula, Bokor Tibor és Bokor Attila alapította Color együttes a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján az egyik legsikeresebb hazai rockzenekar volt, több slágerét is rendszeresen játszotta a rádió, és gyakran feltűntek a televízióban is.
A debreceni zenekar pályájának aztán az vetett véget, hogy előbb a dobos Bokor Attila disszidált, majd később fivérei is követték, akik az Egyesült Államokban dolgoztak orvosként.

Most az együttes egykori gitárosa, Felkai Miklós koncertjén, Bokor Gyula és Bokor Attila is színpadra léptek Székesfehérváron, a Fezen klubban.

" Annyira szerettem volna, hogy egyszer újra együtt legyen a Color egy koncert erejéig, de ez nem adatott meg, mert Tibi tavaly decemberben váratlanul itt hagyott bennünket" – mondta a Blikknek Bokor Attila, aki korábban is próbálta összehozni a közös zenélést, de a külföldön élő orvos testvérei annyira elfoglaltak voltak, hogy ez a terv nem valósulhatott meg.

Most a billentyűs-szövegíró Bokor Gyula, és Bokor Attila együtt játszottak Felkaival, míg a koncerten felvételről szólalt meg a zenekar legnagyobb slágere, a Bokor Tibor által szerzett Féltelek, írja a Blikk.

2015, július 20

James Brown

James Joseph Brown amerikai multiinstrumentalista, énekes, zeneszerző. 1933. május 3 Barnwell, Dél-Karolina - 2006. december 25 Atlanta,…

2018, június 10

Az utolsó nagy turnéjával (No More Tours 2) már pár napja Európában turnézó Ozzy Osbourne Helsinkiben adott interjút az ITV News-nak, és egy kérdésre válaszolva azt felelte,…

2015, július 21

Aerosmith

Az Aerosmith amerikai hard rock zenekar, melyet gyakran illetnek a „The Bad Boys Boston” (bostoni rosszfiúk) és az „America…

2020, március 10

Végleg lezárult a Led Zeppelin együttes ellen indított plágiumper, az illetékes szövetségi fellebbviteli bíróság is kimondta, hogy a zenekar nem másolta le Stairway to Heaven…