PIRAMIS - Márciusban Dal ünnepe buli a Club 202-ben

A Piramis március 12-én a Club 202-ben játszik, és a koncert sajtóanyaga szerint 2016-ban nem is lesz több budapesti fellépés.

"Ez lesz az utolsó Piramis buli!

Persze nem kell megijedni, hiszen szerencsére csupán arról van szó, hogy ebben az évben - úgy tűnik - a fővárosban nem lép fel többet a legendás együttes. Az utolsó budapesti koncertet viszont nemcsak ezért ajánlja a csapat, hanem azért is, mert az estének van egy különleges apropója, az ún. 'Dal ünnepe', melyre ezt a napot jelölte ki a zenekar.

Semmi másról nincs azonban szó, mint a zene élvezetéről, hiszen a Piramis tagjai - Závodi Janó, Gallai Péter, Köves Miklós, az énekes Csoki, és persze a basszer Vörös Gábor - töretlen hittel és odaadással vetik bele magukat a 2016-os szezonba is.

Legyen ez a buli tehát ennek az energikus folytatásnak és a következő vidéki buliknak a méltó nyitánya. Ráadásul a március 12-i esemény kitűnő alkalom azoknak is - egy éneklős, táncolós, nosztalgikus estére -, akik a januári telt házas Barba Negra koncertről lemaradtak.

A hangulatot Fekete Jenő és a Stoned nevű Rolling Stones dalokat játszó formáció melegíti majd. Találkozzunk tehát a Club 202-ben újra, egy két órányi slágeráradatra!"

www.facebook.com/piramiszenekar

PIRAMIS - A Dal ünnepe
2016. március 12.
Budapest, Club 202

 - hammerworld.hu -

Rockhírock

 • 2020, szeptember

  Lee Kerslake prosztatarákban szenvedett, hetvenhárom éves korában érte a halál – adta hírül a BBC.

  A dobos játszott a Black Sabbath

 • 2020, augusztus

  Fortepan/Urbán Tamás

  „Kellett, hogy valami jöjjön, történjen velem…” - emlékeim a Fekete Bárányok-koncertről

  Egy átlagosnak ígérkező szombat reggelre ébredtem 1980

 • 2020, augusztus

  1983 augusztusában mutatták be az István, a király c. rockoperát, Budapesten a városligeti szánkózódombon. Ez a hely a bemutató előtt rendezvényre, illetve színpadi előadásra nem adott teret és a

 • 2020, augusztus

  Nyolcszázmilliós lemezeladásával ma is a Beatles a legsikeresebb együttes. Zenei stílusuk világszerte számos zenészt inspirált.
  Kezdeti népszerűségüket elsősorban a lázadásnak, az „ellenkultúra” megtestesítésének köszönhették.

 • 2020, július 26

  73 éves korában meghalt Peter Green, aki a Fleetwood Mac alapítója és gitárosa volt, de a zenekar legsikeresebb korszaka idején már nem volt tagja az együttesnek. Green (eredeti nevén Greenbaum)

Oldalak