A Red Hot Chili Peppers feldolgozta a Nirvana 'Smells Like Teen Spirit'-jét - nézd meg!

A Red Hot Chili Peppers egy zártkörű Los Angeles-i koncerten feldolgozta a Nirvana 1991-es "Smells Like Teen Spirit" című korszakalkotó dalát.
A funk rockerek október 29-én egy rövid, 11 dalos szettet játszottak a Silverlake Conservatory of Musicban, ami egy nonprofit oktatási szervezet, amelyet Flea 2001-ben alapított a zenei oktatás elősegítésére. Anthony Kiedis is az igazgatótanács tagja.

A Red Hot Chili Peppers a "Californication", a "Scar Tissue" és a "By the Way" című dalok előadása után a Nirvana "Smells Like Teen Spirit" című számának feldolgozásával zárta a koncertet.
A klasszikus szám előadásakor a gitáros John Frusciante Kurt Cobain fanyar grunge refrénjét vitte, míg Anthony Kiedis a verzét énekelte.

Ez volt az első alkalom, hogy a Red Hot Chili Peppers teljes csapatként feldolgozta a 'Smells Like Teen Spirit'-et, bár Chad Smith és John Frusciante 2006 szeptemberében Torontóban előadott egy verziót a zenekar koncertjén.

A Red Hot Chili Peppers 13. stúdióalbuma, a "Return of the Dream Canteen" október 14-én jelent meg, és az Egyesült Királyságban a 2. helyre került. Hat hónapon belül ez volt a második albumuk megjelenése az áprilisban kiadott 'Unlimited Love' után.
A zenekar júniusban stadionkoncerteket adott Manchesterben és Londonban, azonban a július 1-jei glasgow-i Bellahouston Parkban tartott fellépésük betegség miatt elmaradt.

2015, április 16

John Lennon - Jealous Guy

Nem akartalak megsebezni
Sajnálom, ha miattam sírtál
Ó, nem, nem akartalak bántani
Ilyen egy…

2018, szeptember

Nagyon úgy fest, hogy mostanra már kész tényként kezelhető két dolog:
- Tényleg lesz új AC/DC-lemez.
- A leghosszabb ideig egyben levő felállás rögzíti, azaz…

2019, január 30

Egészen meglepő helyről érkezett megerősítés arról, hogy valóban Brian Johnson énekel majd az AC/DC készülő új albumán: a frontember a Terrorizer tagjainak vallott…

2023, január 10

Az egykori HIM-frontember mélyrehatóan mesél új szólólemeze, a "Neon Noir" készítéséről, új lírai irányvonaláról és Ozzy Osbourne bölcs tanácsairól. Ha a kilencvenes évek…