A Slade-legenda Noddy Holder új dallal jelentkezik

Brian Enóval közösen vonul stúdióba a Slade legendája

Adománygyűjtés a Cancer Awareness Trust számára

A Slade egykori énekese, Noddy Holder régóta várt visszatérése a stúdióba, hogy hangját kölcsönözze egy Brian Eno ambient hangjaira írt dalhoz.
Noddy Holder a The Evamore Project részeként megjelenő számban fog szerepelni, amely a tudományos vállalkozó, Sir Chris Evans professzor, OBE ötlete, és a Cancer Awareness Trust számára gyűjt pénzt a Cancer Platform fejlesztésére.

A leírtak szerint a The Evamore Project egy ambiciózus, kreatív koncepció, amelyben neves színészek és lemezlovasok találkoznak, hogy egyedi, hangulatos dalokat rögzítsenek, felhasználva a narratívát, a dalszövegeket és a zeneiséget, hogy valós történeteket közvetítsenek - és mindezt a Cancer Platform ismertségének növelése érdekében.
2018-ban a "One More Yard" című szám négy verziója jelent meg, amelyekben a Pink Floyd-os Nick Mason, a Rolling Stones-os Ronnie Wood, Brian Eno, Imelda May, Sinead O'Connor és a Peaky Blinders színésze, Cillian Murphy működött közre.
Jelenleg egy teljes albumon dolgoznak, amely a The Cancer Platform weboldal és alkalmazás teljes elindításával egy időben jelenik meg, és olyan nagy nevek szerepelnek rajta, mint Glenn Close, Delta Goodrem, Orlando Bloom, Tony Iommi, Geezer Butler, Martin Fry, Damien Dempsey, Toby Jones, Peter Kay, Michael Palin, Michael Sheen, Maxine Peake, Christopher Eccleston, Ronnie Wood, Nick Mason, Sinead O'Connor, Imelda May, Cillian Murphy, Brian Eno és Richard Armitage.

Noddy Holder kedden (november 1-jén) a macclesfieldi Big Red stúdióba vonult, hogy felvegye a Brian Eno által megzenésített és más, még meg nem nevezett zenészeket is felvonultató számban játszott részeit.

A Slade Are For Life - Not Just For Christmas Facebook-oldalon közzétett nyilatkozatában Tony Colville, a Cancer Awareness Trust ügyvezető igazgatója bővebben is kifejtette:
"November 1-jén, kedden a legendás Noddy Holder csatlakozott a The Cancer Awareness Trusthoz, hogy felvegyen egy egyedülálló narrációt, amely a The Evamore Project által kiadott lenyűgöző új karácsonyi dal elején szerepel majd. 
A produkció a Brian Eno által készített hanganyaghoz lesz hangszerelve, és egy olyan szám nyitánya lesz, amelyet néhány egyelőre még nem ismert énekes/zenész fog előadni" - írta Colville.

"A dal egy hihetetlen album része, amelyen a világ több mint 50 legnagyobb színész- és zenei sztárja szerepel majd. A nevek egy része már közismert, mint például Glenn Close, Ozzy Osbourne, Sinead O'Connor és Noddy Holder, de még sok más meglepetést is tartogat.
"Az album 2023-ban kerül kiadásra, bár a teljes anyag megjelenése előtt több kislemez is napvilágot lát (köztük az a dal, amelyen Noddy is szerepel), mindez a The Cancer Awareness Trust The Cancer Platform támogatására. Noddy részvétele segít nekünk abban, hogy sokkal több emberhez jussunk el, biztosítva, hogy mindenki, akit érint a rák, megkapja a szükséges segítséget.

"Alig várjuk, hogy hamarosan megoszthassuk a dalt... amint lehet, egy kis ízelítővel jelentkezünk a dalból a Noddy rajongók számára!"

Az Evamore Projectről többet megtudhatsz ITT.

2015, október 29

Neil Young - Like a Hurricane

Olyan vagy, mint egy forgószél,
Szemedben nyugalom.
És ez a szél elvisz messze,

2015, július 30

Roy Orbison

Az ötvenes-hatvanas évek legszebb hangja volt Roy Orbisoné. Rajongói többnyire Big O-nak nevezték. A kivételes hanggal és képességgel…

2015, március 29

Deep Purple - Smoke on the Water

Meglátogattuk Montreu-t
A Genfi tó partján,
Csinálni néhány…

2015, július 10

Phil Collins - Another Day In Paradise

A lány a férfit az utcán
megkéri:
"Uram tudna segíteni?…