Suzi Quatro brit turnét jelentett be a 'Can the Can' 50. évfordulója alkalmából

Öt nagyszabású koncertet ad.

Suzi Quatro 2023 novemberében egy ötnapos brit turnéval ünnepli áttörést jelentő 'Can the Can' című kislemezének 50. évfordulóját.

A londoni Royal Albert Hallban 2022-ben megtartott négy estés, teltházas turnéját követően Suzi Quatro idén ősszel ismét útra kel, és fellép a cardiffi St David's Hallban, a Brighton Dome-ban, a londoni Palladiumban, a wolverhamptoni The Halls at The Civicben és a manchesteri Bridgewater Hallban.
A turné során a "Can the Can" 50. évfordulójának évében előadja összes slágerét, klasszikusait és még sok más érdekességet.

Suzi Quatro a turnéról: "Már az 59. évemet töltöm ebben a szakmában! Tavaly a Royal Albert Hallban játszottam, és négy napig voltam elszállva!

"Mindegy, hogy az Egyesült Királyságban, Ausztráliában vagy Európában, nem számít. Arra születtem, hogy szórakoztassak, arra születtem, hogy rock and rollt játsszak, és nem tervezem, hogy egyhamar abbahagyom!

Nagyon izgatott vagyok, hogy részt veszek ezen a turnén, mert idén ünneplem a Can the Can, az első number one-om 50. évfordulóját.

"Can I?, Can you?, Can we? YES.... WE CAN !!!! Gyertek és csatlakozzatok hozzám, és csináljuk együtt a CAN THE CAN-t."

A "Can the Can" Suzi Quatro második szóló kislemeze volt, és 1973 júniusi megjelenését követően az Egyesült Királyságban az első helyen végzett.
Quatro a következő évben a 'Devil Gate Drive' című számmal újabb number 1-et ért el, míg a '48 Crash', a 'The Wild One' és az 'If You Can't Give Me Love' mind a Top 10-es slágerek közé került.

2015, július 17

Bergendy

Az együttes 1958-ban alakult a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem klubjában mint az egyetem dzsessz együttese. Ekkor még…

2015, december 2

U2 - Still Haven't Found What I'm Looking For

Futottam
És kúsztam
Felhúztam e városfalat
E…

2016, április 9

A múlt heti bemelegítő klubbuli után lejátszotta első beharangozott, ténylegesen nagypályás koncertjét a Guns N' Roses megújult-régi felállása. A Las Vegas-i fellépés…

2021, március 16

Mielőtt Bon Scott az AC / DC sztárjává vált, a feltörekvő aussie Fraternity rock csapatban énekelt. A zenekar új box set- jének kiadását követően az akkori régi társai…