Slash koncert Budapesten

A Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators bejelentette 2024-es világ körüli turnéját, 2024. április 19-én az MVM Dome-ban lép fel. Előzenekar a Mammoth WVH.

Az új, The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24 a banda Mexikóvárosba való visszatérésével veszi kezdetét, majd az SMKC 21 ország 32 városában lép fel szerte a világon.

SLASH – az ikonikus, Grammy-díjas, gitáros, dalszerző és filmproducer – akinek több mint 100 millió példányban keltek el az albumai, egy Grammyt és hét jelölést kapott, bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, és szerepel a New York Times legkeresettebb szerzőinek listáján is.

Slasht minden idők egyik legnagyobb rockgitárosának tartják, és világszinten az egyik legismertebb arc a popkultúrában. A Time magazin Slasht a 2. helyre sorolta Jimi Hendrix után a 10 legjobb gitáros listáján. 

Slash olyan jellegzetes hangzásokat hozott létre, mint például a Guns N’ Roses Sweet Child o’ Mine vagy a Welcome To The Jungle listavezető dalok gitárriffjei. 

Miután otthagyta a világhírű bandát, a Slash’s Snakepit projektje besöpörte a kritikusok elismerését, majd a Velvet Revolver supergrouppal aratott globális sikert, mielőtt saját szólókarrierbe kezdett. 

Miután első szólóalbumával, amelyen többek között Ozzy Osbourne, Fergie és Myles Kennedy is szerepeltek, 2010-ben a slágerlisták élére került, megalapította jelenlegi, Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirations nevű zenekarát – amelyben Myles Kennedy (ének), Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár/ének) és Frank Sidoris (ritmusgitár) szerepel –, akikkel már több mint egy évtizede folyamatosan  turnéznak és zenélnek.

A Guns N’ Roses-időkben még drogrehabilitáción is részt vevő gitáros már évtizedek óta mentes a káros szenvedélyektől, jó ideje már cigire sem gyújtott rá. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az öltözőbe kért elemózsia és frissítő: tej, kávé, víz, jeges tea, gyümölcslevek, zöldségfélék, sajttálak. Ez az étrend legalább annyira sajátos, mint az, hogy a nagyjából kétórás, húszdalos koncert egyik ráadásnótája Elton John szerzeménye, a Rocket Man. Műsora a teljes életművéből válogat.

2016, március 14

Dave Evans után a The Hives frontembere is felajánlotta segítségét az ausztrál csapatnak. Pár napja számoltunk be a sajnálatos hírről, amely szerint Brian Johnsont nem engedik…

2015, december 2

Ten CC - I'm Not In Love

Nem vagyok szerelmes
hát ne felejtsd el
Csak egy buta fázison
megyek keresztül
És csak…

2019, október 5

A Skorpió 1973-ban alakult magyar rockegyüttes az 1971-es Locomotiv GT és az 1972-es Taurus után hazánk harmadik supergroupjaként. 
Tagjai korábban mind ismert együttesekben…

2015, március 27

Aerosmith - Dream On

Tudom, hogy senki sem tudja
Honnan jön és hová megy,
Tudom, hogy ez a bűn mindenkié